Aurinko paistaa, lumet sulaa ja ilma lämpenee. Aivan ihanaa!

Kohta on aika laittaa villapaidat, poolot ja neuleet kaappiin ja kaivaa kesäisemmät vaatteet esille. Sen myötä myös korut tulevat mukaan vaatetukseen entistä enemmän.

Valmiit korumme -sivulla on paljon uusia ihania keväisiä ja kesäisiä koruja muodin väreissä. Löytyy punaista, harmaata, lilaa, ruskeaa, mustaa, valkoista ja vihreää. Näitä kaikki yhdessä ja erikseen. Toki muitakin värejä saa sekoitettuna tai yksinään.

Korukutsuja kannattaa siis järjestää ja pitää ikimuistoinen ilta naisporukalle. Kutsuilla meillä on mukana kaikki myynnissä olevat korumme. Valikoima vaihtelee päivittäin. Jokainen koruhan on uniikki, toista ei vastaan tule.

Jos haluaa jotain uutta niin korukurssikin onnistuu. Korukurssilla tehdään yksi koru perusmateriaalista ja tutustutaan tekniikoihin, välineisiin sekä materiaaliin. Suosittelen!

Nyt siis kalenteria selailemaan ja etsimään sopivaa päivää kutsuille tai kurssille Turun seudulla. Ota siis rohkeasti yhteyttä sähköpostilla [email protected] ja suunnitellaan Sinulle ja kavereillesi helmensekainen ilta.

-AnneKaisa-